Kawasaki Versys 650 2024 - Σε καλοκαιρινή προσφορά

Διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων
Kawasaki Versys 650 σε καλοκαιρινή προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/7/2024

Από σήμερα μέχρι τις 31 Αυγούστου αποκτήστε το νέο Versys 650 μοντέλο του 2024 σε μια καλοκαιρινή προσφορά της Kawasaki, αντί για 9.495 ευρώ, τώρα μόνο με 8.895 ευρώ.

Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις χρωματισμοί και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων:

•    Metallic Flat Spark Black / Candy Lime Green
•    Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black
•    Metallic Matte Dark Gray / Ebony

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της Kawasaki.

Ετικέτες

Scrambler Ducati 10 Anniversario Rizoma Edition - Για τα 10 χρόνια του Scrambler

Περιορισμένος αριθμός παραγωγής στα 500 αντίτυπα
Scrambler Ducati 10 Anniversario Rizoma Edition
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

17/10/2024

Στα δέκα χρόνια του σύγχρονου Scrambler η Ducati παρουσιάζει την επετειακή έκδοση 10 Anniversario Rizoma σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία αξεσουάρ.

Μόλις 500 θα είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους το Scrambler Ducati 10 Anniversario Rizoma Edition, την έκδοση που παρουσίασε η εταιρεία από το Borgo Panigale για τα 10α γενέθλια της αερόψυκτης ρετρό μοτοσυκλέτας.

Scrambler Ducati 10 Anniversario Rizoma Edition

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Rizoma εμπλέκεται άμεσα στο σχεδιασμό ενός μοντέλου παραγωγής, έστω και περιορισμένης. Στην επετειακή έκδοση της μοτοσυκλέτας το μαύρο και το λευκό είναι τα κυρίαρχα χρώματα, τα οποία συμπληρώνονται από το χάλκινο σε συγκεκριμένα μεταλλικά αξεσουάρ που έχει προσθέσει η Rizoma.

Ρεζερβουάρ, πλαίσιο, πιρούνι, τιμόνι, ζάντες και εξάτμιση (λαιμοί και τελικό) είναι βαμμένα μαύρα, όπως και οι καθρέπτες και οι μανέτες και τα πλαϊνά καλύμματα του ψυγείου, ενώ το πίσω φτερό και το κάλυμμα του ρεζερβουάρ είναι λευκά και η επένδυση της σέλας έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Scrambler Ducati 10 Anniversario Rizoma Edition

Η Rizoma έχει προσθέσει τα καπάκια του κινητήρα, και τα καλύμματα του πλαισίου, το κάλυμμα πάνω από τον LED προβολέα, τα μαρσπιέ και τις billet μανέτες, τους καθρέπτες στην άκρη του τιμονιού, αλλά και τον λασπωτήρα που ντουμπλάρει και ως βάση πινακίδας, όπως και τα καπάκια για την τρόμπα του συμπλέκτη και του φρένου.

Η επετειακή έκδοση θα φτάσει στις εκθέσεις της Ducati τον Μάρτιο του 2025.