Kawasaki AI

Το μέλλον δεν είναι μακριά…
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

22/11/2016

Η Kawasaki έφτιαξε ένα video όπου μας δείχνει πως σκέφτεται ότι θα είναι η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας στο μέλλον. Το όλο σκεπτικό βασίζεται στη θεωρία ότι η μοτοσυκλέτα είναι στην πραγματικότητα ένα ρομπότ με το οποίο ο αναβάτης έχει διαρκή επικοινωνία καθ’ όλη την διάρκεια της χρήσης της, ακόμα κι όταν αυτή είναι σταματημένη. Αν θεωρείτε ότι όλα αυτά είναι πολύ μακρινά, σας λέμε ότι σε λίγες μέρες θα σας έχουμε ένα πολύ αναλυτικό άρθρο από τις αντίστοιχες τεχνολογίες που ήδη έχει η BMW στα αυτοκίνητά της και περνούν σιγά-σιγά και στις μοτοσυκλέτες της, όπως είδαμε φέτος στην έκθεση της Intermot με την παρουσίαση του συστήματος SOS στην Κ 1600 GT. Θα θέλαμε όμως και την δικής σας άποψη για όλα αυτά που έρχονται. Τόσο από την πρακτική, όσο και από την φιλοσοφική πλευρά. Δείτε το video, σκεφτείτε και γράψτε στα σχόλια τι απ΄όλα αυτά θα θέλατε να έχει η επόμενη μοτοσυκλέτα σας.

Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE - Τώρα σε φθινοπωρινή προσφορά

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Kawasaki Z900 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Η  KSR Hellas προσφέρει σε νέα προνομιακή τιμή με έκπτωση -700€ τα naked μοντέλα Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE.

Η  προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ebony / Metallic Matte Graphenesteel Gray (Z900) > 10.495€

  • Metallic Spark Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Candy Lime Green Type 3 (Z900 SE) > 11.995€

Επικοινωνήστε  με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media.

Kawasaki Greece - Facebook

Kawasaki Greece - Instagram

Kawasaki Greece - LinkedIn

Ετικέτες