Italian Volt

Άλλη μία ηλεκτρική σπορ μοτοσυκλέτα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

26/1/2017

Όλοι βλέπουν πλέον το μέλλον του μοτοσυκλετισμού να πηγαίνει προς τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και οι νέες εταιρείες που εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο δείχνουν ότι πολύ σύντομα στα γκαράζ μας θα κρέμονται ταχυφορτιστές από τους τοίχους.

Ένας από τους βασικού λόγους που έχουν δημιουργηθεί τόσο γρήγορα, τότες πολλές μικρές start-up εταιρείες ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και scooter, έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός της εύκολης κατασκευής τους και των ελάχιστων περιορισμών από την νομοθεσία. Έτσι ενώ για την εξέλιξη ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης που να αποδίδει σωστά και να περνά τις προδιαγραφές των δυτικών αγορών χρειάζεται να επενδυθούν εκατομμύρια, για την κατασκευής μιας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας αρκεί να συνδυάσεις σωστά τις μπαταρίες και τον ηλεκτροκινητήρα μέσω ενός προγράμματος διαχείρισης για να πετύχεις τα χαρακτηριστικά απόδοσης και αυτονομίας που θέλεις.

Στην περίπτωση του Italian Volt, έχουμε μια σπορ γυμνή μοτοσυκλέτα με αυτονομία 200 χιλιομέτρων, τελικής 180km/h και βάρους 243 κιλών, που πιάνει τα 0-100km/h σε 4,3 δευτερόλεπτα. Το δυνατό σημείο της σύμφωνα με τους δημιουργούς της θα είναι η δυνατότητα ταχείας φόρτισης, όπου σε 40 λεπτά θα έχεις φορτίσει το 80% τις χωρητικότητας των μπαταριών της.

Εμείς θα προσθέταμε στα πλεονεκτήματά της και τον ελκυστικό εξωτερικό σχεδιασμό, καθώς είναι από τις ελάχιστες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες μέχρι στιγμής που μπορείς να την αποκαλέσεις όμορφη.

 

Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE - Τώρα σε φθινοπωρινή προσφορά

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Kawasaki Z900 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Η  KSR Hellas προσφέρει σε νέα προνομιακή τιμή με έκπτωση -700€ τα naked μοντέλα Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE.

Η  προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ebony / Metallic Matte Graphenesteel Gray (Z900) > 10.495€

  • Metallic Spark Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Candy Lime Green Type 3 (Z900 SE) > 11.995€

Επικοινωνήστε  με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media.

Kawasaki Greece - Facebook

Kawasaki Greece - Instagram

Kawasaki Greece - LinkedIn

Ετικέτες