ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 - Μένει στο καλεντάρι του WRC μέχρι το 2027

Επιστρέφει στην παραδοσιακή ημερομηνία του Ιουνίου από το 2025 ο εθνικός μας αγώνας
motomag ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 – Μένει στο καλεντάρι του WRC μέχρι το 2027
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/6/2024

Σε μία προσεγμένη εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας την οποία διοργάνωσε η ΕΚΟ, μεγάλος χορηγός και χορηγός ονομασίας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αποκαλύφθηκαν τα μελλοντικά σχέδια του εθνικού μας αγώνα.

Το “Ράλλυ των Θεών” το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις από τη στιγμή που επέστρεψε στο αγωνιστικό ημερολόγιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ το 2021, αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του θεσμού. Οι ομορφιές της Ελλάδας σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του αγώνα έχει προσδώσει αυτό που έλειπε από το WRC και είναι κοινό μυστικό πως ομάδες και οδηγοί αδημονούν κάθε χρόνο να βρεθούν και να αγωνιστούν στις ελληνικές ειδικές διαδρομές.

Με λιγότερες από 70 ημέρες να απομένουν για την έναρξη του αγώνα -5 έως 8 Σεπτεμβρίου είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις- βρεθήκαμε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση του χορηγού ονόματος και μεγάλου χορηγού του Ράλλυ Ακρόπολις της ΕΚΟ.

Την εκδήλωση τίμησαν άνθρωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, η οργανωτική επιτροπή του αγώνα ενώ την διασκέδαση των προσκεκλημένων είχε αναλάβει ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς.

Στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή ανέβηκε πρώτος ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης ο οποίος αποκάλυψε πως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα επεκτείνει την παραμονή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ έως και το 2027 ενώ από την επόμενη χρονιά ο εθνικός μας αγώνας επιστρέφει στην παραδοσιακή του ημερομηνία διεξαγωγής που δεν είναι άλλη από αυτή του Ιουνίου.

Στη συνέχεια τον λόγο, μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, πήρε ο εκτελεστικός διευθυντής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, Jona Seibel ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ελληνική Κυβέρνηση τόνισε πως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς αγώνες του θεσμού.

Μετά το τέλος των δηλώσεων στη σκηνή βρέθηκε ο Έλληνας καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος διασκέδασε τους προσκεκλημένους. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους αυτή τη φορά στις ειδικές διαδρομές εκεί όπου από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου θα χτυπά ο παλμός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 – Μένει στο καλεντάρι του WRC μέχρι το 2027

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders

75 μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν στον Βόλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ενώ πραγματοποιήθηκαν εκδρομές στο βουνό των Κενταύρων
motomag Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/7/2024

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με επίκεντρο τον Βόλο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders.

Περισσότεροι από 110 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στον Βόλο την Παρασκευή 21 Ιουνίου για να λάβουν μέρος στη Πανελλήνια Συνάντηση των V-Strom Greek Riders. Το πρωινό της Κυριακής 75 μοτοσυκλέτες ξεκίνησαν από τον Βόλο για να κάνουν τον γύρο του Πηλίου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders

Στην εκδήλωση όλα κύλησαν ομαλά ενώ υπήρχαν πλοηγοί και “σκούπες” οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα με όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι όσοι βρέθηκαν στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders