Έφτιαξe cruiser από το μηδέν, με Turbodiesel κινητήρα αυτοκινήτου! [Videos]

Με άξονα-μετάδοση από μοτοσυκλέτα BMW και μοτέρ 1.400 κ.εκ. tdi της Volkswagen
Turbodiesel by BelarusCustoms
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

3/9/2024

Ένας Λευκορώσος με μπόλικες γνώσεις, μεράκι και υπομονή έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σε έναν κινητήρα diesel αυτοκινήτου, χτίζοντας γύρω του μια ολόκληρη μοτοσυκλέτα!

Δεν θα σας κατηγορήσει κανείς αν δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή σας για την BelarusCustoms αφού η αλήθεια είναι ότι είναι παγκοσμίως άγνωστη ως εταιρεία customizing μοτοσυκλετών. Ωστόσο, ο Yaroslav Denisenko, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το κανάλι "BelarusCustoms" στο Youtube προσπαθεί να το αλλάξει αυτό κυριολεκτικά με τα ίδια του τα χέρια και τις δίτροχες δημιουργίες του. Το πιο πρόσφατο project του Denisenko είναι μια cruiser μοτοσυκλέτα που έφτιαξε κυριολεκτικά από το μηδέν έχοντας ως βάση έναν turbodiesel κινητήρα αυτοκινήτου 1,4 λίτρου της Volkswagen και "χτίζοντας" το πλαίσιο γύρω από αυτόν.

Ο Denisenko προσάρμοσε στον εν λόγω κινητήρα άξονα και μετάδοση από μοτοσυκλέτα της BMW και έφτιαξε μόνος του ολόκληρο το πλαίσιο και από ό,τι φαίνεται και τα ηλεκτρολογικά της δίτροχης δημιουργίας του, ενώ δικής του έμπνευσης και κατασκευής φαίνεται πως είναι και το τύπου Hossack πιρούνι, με τα χειριστήρια να προέρχονται από Harley-Davidson. Δείτε στο ακόλουθο video τη μοτοσυκλέτα να κατασκευάζεται βήμα-βήμα και να έρχεται σιγά-σιγά στη ζωή, ενώ στο δεύτερο του Tik Tok φαίνεται ολοκληρωμένη. Καλύτερο "παράδεισο" πάντως για τον κινητήρα πετρελαίου της VW δεν μπορούμε να φανταστούμε από αυτόν.

Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE - Τώρα σε φθινοπωρινή προσφορά

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Kawasaki Z900 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Η  KSR Hellas προσφέρει σε νέα προνομιακή τιμή με έκπτωση -700€ τα naked μοντέλα Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE.

Η  προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ebony / Metallic Matte Graphenesteel Gray (Z900) > 10.495€

  • Metallic Spark Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Candy Lime Green Type 3 (Z900 SE) > 11.995€

Επικοινωνήστε  με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media.

Kawasaki Greece - Facebook

Kawasaki Greece - Instagram

Kawasaki Greece - LinkedIn

Ετικέτες