ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : 4ος αγώνας ταχύτητας στα Μέγαρα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Από τον

Χρήστο Πατεράκη

8/9/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλέτας συνεχίζεται στα Μέγαρα.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ο κόσμος της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας έχει ραντεβού στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για την συνέχεια του συναρπαστικού πρωταθλήματος ταχύτητας. Βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση του πρωταθλήματος και ο τέταρτος αγώνας στις 13 Σεπτεμβρίου, μπορεί να ξεκαθαρίσει την πορεία του τίτλου για αρκετούς αγωνιζόμενους.

Στην κατηγορία των ΝΕΩΝ προηγείται με 3 πρώτες θέσεις ο Βασίλης Κορωνάκης (75β) και ακολουθείται από την φανταστική Ειρήνη Ρομποτή (56β) με τρίτο τον Κυριάκο Λιούτα (42β). Τέταρτος ο Στέλιος Χάλαρης αλλά με ένα αγώνα λιγότερο (36β).

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ Ο Ηλίας Μπαξισόγλου προηγείται με 65 βαθμούς ακολουθούμενος από τον Γιάννη Μαρινάκη με 2 βαθμούς διαφορά και τρίτο το Φάνη Μίχα (46β).

Στην ΟΡΕΝ 600, ο Ηλίας Μπαξισόγλου (75β) με 3 πρώτες θέσεις, δείχνει να μην απειλείται από τον Φάνη Μίχα (60β) ενώ ο Γιώργος Λιούντρης βρίσκεται αρκετά πιο πίσω (29β).

Στα 250 RACING η κατάσταση είναι ρευστή για την πρώτη θέση αφού πρώτος είναι ο Μάκης Σιφναίος (65β) με δεύτερο τον Λάμπρο Τσώκο με 2 πρώτες θέσεις και μία απουσία. Τρίτος ο Λέανδρος Ντότσικας (40β) με τον Ανδρέα Παργινό 4 βαθμούς πιο πίσω.

Στα 125 RACING η κατάταξη των Αντώνη Αβραμόπουλου (50β), Νότη Παπαπαύλου (40β) και Μενέλαου Αντώνα (29β) δείχνει σταθερή αφού σε δύο αγώνες η σειρά τερματισμών τους είναι η ίδια.

Στην SUPERSPORT  ο Άλεξ Παπαγεωργίου έχει 56 βαθμούς αλλά ο Κώστας Πολίτης ακολουθεί με 50 έχοντας 2 πρώτες θέσεις και 1 απουσία. Τρίτος ο Μιχάλης Κουτσουμπός (44β) σε απόσταση 3 βαθμών από τον Σταύρο Τριντή που κέρδισε τον αγώνα του Μαίου.

Στην SUPERSTOCK το θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη αφού πρώτος είναι ο Χάρης Παρασκευόπουλος (56β) με δεύτερο τον Λευτέρη Πίππο (52β) και τρίτο τον Σάκη Συνιώρη (50β) με 2 πρώτες θέσεις και μία απουσία.

Η μάχη των Μεγάρων σίγουρα υποστηρίζεται από την DUCATI την DUNLOP την MICHELIN και την Ι ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ με τα  SHOEI, SIDI,IXS.

Μεγάλος χορηγός της κατηγορίας OPEN η εταιρεία ελαστικών CONTINENTAL.

Θα είναι συναρπαστική και πρώτης τάξεως ευκαιρία για φυγή από την καθημερινότητα των capital controls. Σας περιμένουμε.

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες