Claire Lomas - Σκοτώθηκε σε ατύχημα η παράλυτη Αγγλίδα αναβάτρια

Είχε μαζέψει περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ σε φιλανθρωπικές δράσεις, οδηγώντας και μοτοσυκλέτα στο Isle of Man
Πέθανε η Claire Thomas
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

2/9/2024

Μια πραγματική πηγή έμπνευσης για τον κόσμο των δύο τροχών και όχι μόνο, η παράλυτη Βρετανίδα αναβάτρια Claire Lomas έχασε τη ζωή της σε ατύχημα, σε ηλικία μόλις 44 ετών.

Πραγματική μαχήτρια της ζωής η Claire Lomas σκοτώθηκε σε ατύχημα στην Ιορδανία, με την οικογένειά της να μην προβαίνει σε λεπτομέρειες για το περιστατικό και τα ακριβή αίτια του θανάτου της στη σχετική ανακοίνωση.

Η Lomas ήταν μια σπάνια περίπτωση ανθρώπου που δεν τα παράτησε ποτέ, αλλά αντίθετα έκανε ακόμη περισσότερα και άκρως εντυπωσιακά πράγματα έπειτα από το ατύχημα που είχε με άλογο το 2007 ενώ αγωνιζόταν, ένα ατύχημα που την άφησε παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Claire Thomas

Μετά το ατύχημά της η Βρετανίδα αφιέρωσε τη ζωή της στις ομιλίες παρακίνησης-εμψύχωσης ως επαγγελματίας ομιλήτρια, συγκέντρωνε με τις δράσεις τις χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ αποφάσισε να μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα, μετά την παράλυσή της, μεταξύ άλλων εντυπωσιακών επιτευγμάτων -διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η αγωνιστική άδεια που κατάφερε να αποκτήσει η Lomas της επέτρεψε να πραγματοποιεί γύρους επίδειξης σε διάφορες πίστες της Βρετανίας με αποκορύφωμα τον γύρο που έκανε στο North West 200, στο Isle of Man, το 2023!

Ακόμη πιο εντυπωσιακές ίσως από τον παραπάνω άθλο ήταν οι "επιδόσεις" της 44χρονης μητέρας δύο παιδιών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου. Το 2012 κατάφερε να τον ολοκληρώσει με τη βοήθεια εξωσκελετού σε 17 ημέρες, ενώ το 2021 χρησιμοποίησε αναπηρικό καροτσάκι και τον ολοκλήρωσε σε έξι ώρες και 40 λεπτά φορώντας ωστόσο κράνος, φόρμα και μπότες μοτοσυκλέτας!

Claire Thomas

Για το φιλανθρωπικό της έργο και την προσφορά της -είχε καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 1,1 εκατ. ευρώ- η Lomas έλαβε και τον τιμητικό τίτλο MBE (Member of the British Empire) το 2017, ενώ πέντε χρόνια νωρίτερα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο ήταν εκείνη που άναψε την Ολυμπιακή Φλόγα.

Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE - Τώρα σε φθινοπωρινή προσφορά

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Kawasaki Z900 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Η  KSR Hellas προσφέρει σε νέα προνομιακή τιμή με έκπτωση -700€ τα naked μοντέλα Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE.

Η  προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ebony / Metallic Matte Graphenesteel Gray (Z900) > 10.495€

  • Metallic Spark Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Candy Lime Green Type 3 (Z900 SE) > 11.995€

Επικοινωνήστε  με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media.

Kawasaki Greece - Facebook

Kawasaki Greece - Instagram

Kawasaki Greece - LinkedIn

Ετικέτες