CFMOTO – Νέα τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα με στόχο την Triumph και την Yamaha

Η sport touring κατηγορία θα αποκτήσει σύντομα άλλον έναν μνηστήρα
2
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

18/5/2023

Οι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο δείχνουν το νέο τρικύλινδρο μοντέλο της CFMOTO το οποίο από ότι φαίνεται θα κάνει σύντομα την εμφάνιση του.

2

Είχατε διαβάσει στο ΜΟΤΟ πως η CFMOTO έχει καταθέσει πατέντες για έναν τρικύλινδρο εν σειρά κινητήρα ο οποίος θα εφοδιάζει τα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας κυβισμού της εταιρείας. Αυτόν τον κινητήρα από ότι φαίνεται θα τον δούμε ακόμη πιο σύντομα καθώς νέες εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα εμφανίστηκαν σχέδια τα οποία δείχνουν το πρώτο τρικύλινδρο μοντέλο της CFΜΟΤΟ, το οποίο έχει σχεδιαστικές ομοιότητες με το MV Agusta Turismo Veloce, -εμείς βλέπουμε και μια ομοιότητα με το πρωτότυπο της Honda CB4X-, το μονόμπρατσο ψαλίδι, η θέση της εξάτμισης καθώς και το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας των σχεδίων της CFMOTO σίγουρα παραπέμπει στην ιταλική μοτοσυκλέτα.

4

Αν και η σκέψη όλων πήγε με το καλημέρα στον τρικύλινδρο κινητήρα της MV Agusta -το 20% της MV Agusta έχει περάσει στα χέρια της KTM, η οποία συνεργάζεται στενά με την CFMOTO-, αυτό εν τέλει δεν επιβεβαιώνεται. Ο νέος κινητήρας της CFMOTO θα βασίζεται στον δικύλινδρο εν σειρά του 450SR, στον οποίο θα προστεθεί ένας ακόμη κύλινδρος ώστε να αυξηθούν τα κυβικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν για κυβισμό μεταξύ 675 έως 800 κ. εκ. ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα στοιχεία ώστε να πούμε με σιγουριά που θα κινείται το εν λόγω μοντέλο. Σίγουρα σκοπός της CFMOTO με το νέο αυτό μοντέλο είναι να μπει ανάμεσα στο Triumph Tiger Sport 660 και το Yamaha Tracer 900, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις επιλογές της γκάμας μοτοσυκλετών της.

67

 

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες