Βαλίτσα ρομπότ από την Piaggio!

Η ιταλική εταιρεία διευρύνει τους ορίζοντές της
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

6/2/2017

H Piaggio Fast Forward (PFF) είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε πρόσφατα από την Piaggio, με έδρα το Cambridge στην Μασαχουσέτη, η οποία έχει ως στόχο την εξέλιξη νεών ιδεών για έξυπνη μετακίνηση "σε ένα περιβάλλον που η πλοήγηση μέσα στις πόλεις και η μετακίνηση σε μικρές αποστάσεις, το μεταβάλλουν διαρκώς", σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της εταιρείας. Αποτελεί ουσιαστικά ένα ερευνητικό κέντρο στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες, φορείς και μηχανολόγοι, με όραμα τις καινοτόμες ιδέες.

Μια τέτοια ιδέα που παρουσιάστηκε πρόσφατα και αποτελεί τον πρώτο καρπό της PFF, είναι τα GITA και KILO, οι… ρομποτικές βαλίτσες που ακολουθούν τον ιδιοκτήτη τους! Το KILO είναι ο μεγάλος αδερφός του GITA, το οποίο μπορεί να μεταφέρει βάρος μέχρι 100 κιλά χάρη στα 120 λίτρα χωρητικότητας που διαθέτει, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο:

Ο Michele Colannino, γιος του προέδρου του Piaggio Group Roberto Colannino και πρόεδρος της PFF, δήλωσε σχετικά με το project: "Η ανάγκη να καταλάβουμε τους ανθρώπους προκειμένου να συνδυαστούν οι συνήθειες με τις ανάγκες τους, μας οδήγησαν στην υλοποίηση του GITA. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανθρώπων του αύριο. Η επιτυχία οφείλεται στους ανθρώπους της PFF, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από τα νιάτα, τον ενθουσιασμό τους, το θάρρος απέναντι στις προκλήσεις, ενώ αποτελούν και ένα πολυπολιτισμικό μείγμα επαγγελματιών που κατάφεραν να συνδυάσουν τέλεια την ρομποτική, την μηχανολογία και τον σχεδιασμό." Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον ίδιο τον Calannino να παρουσιάζει την εξέλιξη του project:

Η επαναστατική φύση των GITA και KILO έχει να κάνει με την ικανότητα να υποστηρίζουν τους ιδιοκτήτες τους σε διάφορες καθημερινές δραστηριότητες, επεκτείνοντας τη εμβέλειά τους χάρη και στις δυνατότητες μεταφοράς ατόμου που διαθέτουν. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πλατφόρμα προσωπικής μετακίνησης που μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις διαφορετικών συνθηκών.

Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE - Τώρα σε φθινοπωρινή προσφορά

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Kawasaki Z900 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Η  KSR Hellas προσφέρει σε νέα προνομιακή τιμή με έκπτωση -700€ τα naked μοντέλα Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE.

Η  προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ebony / Metallic Matte Graphenesteel Gray (Z900) > 10.495€

  • Metallic Spark Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Candy Lime Green Type 3 (Z900 SE) > 11.995€

Επικοινωνήστε  με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media.

Kawasaki Greece - Facebook

Kawasaki Greece - Instagram

Kawasaki Greece - LinkedIn

Ετικέτες