Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου - Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου

Το 2025 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου
motomag Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/7/2024

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.» στο Ρίο, όπου σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκε για την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της παραχωρησιούχου εταιρείας, «Ολυμπία Οδός Α.Ε», Παναγιώτη Παπανικόλα και εκπροσώπους των τριών εταιρειών που κατασκευάζουν το έργο.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ανέφερε: “Είχαμε την ευκαιρία μέσα από μία διευρυμένη σύσκεψη να δούμε, να αποτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε την πορεία υλοποίησης ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για τη χώρα, του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, μήκους 75 χλμ.

Όταν είχαμε επισκεφτεί τον ίδιο χώρο στις 17 Ιανουαρίου 2024, είχαμε θέσει κάποια χρονοδιαγράμματα και αυτά τηρούνται απολύτως. Τότε, υπενθυμίζω, είχαμε πει ότι μέχρι τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση του έργου θα είναι σε ποσοστό 50% και σήμερα είμαστε περίπου στο 52%. Οι εκτιμήσεις είναι ότι στο τέλος του έτους θα είμαστε σε ένα ποσοστό ολοκλήρωσης της τάξεως του 75%. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε το 2025, όπως έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε έναν σύγχρονο, ασφαλή αυτοκινητόδρομο”.

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες