Αναζητούνται πληροφορίες για θάνατο αναβάτη μοτοσυκλέτας σε τροχαίο δυστύχημα

Το συμβάν έγινε στις 19/9/24 στη Λεωφ. Π. Ράλλη
Δυστύχημα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/9/2024

Την Πέμπτη 19-9-2024, περίπου στις 05:40 το πρωί, επί της Λεωφόρου Πέτρου Ράλλη στο ύψος του οδικού αριθμού 50 και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νίκαια, περιοχής Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της δεξιά και προσέκρουσε σε δέντρο και κολώνα στήριξης πληροφοριακής πινακίδας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού αυτής.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα: 2104139263-269-270.

Husqvarna Pro enduro 2025 - Φορτωμένα αξεσουάρ και με… black & white στιλ

Do not adjust your screens! Δεν χάλασε η κάρτα γραφικών σας, τα χρώματα είναι αυτά που βλέπετε
Husqvarna Enduro Pro
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/9/2024

Το προσωνύμιο Pro σε δυο enduro μοντέλα 2025 της Husqvarna, το δίχρονο ΤΕ 300 Pro και το τετράχρονο FE 350 Pro, μεταφράζεται σε πλουσιότερο εξοπλισμό και σε έναν μοναδικό άσπρο-γκρι-μαύρο χρωματισμό, που προς στιγμή μας έκανε να πιστέψουμε πως κάποιο λάθος είχε γίνει από τον γραφίστα που ανέβασε τις φωτογραφίες στο press site, κόβοντας το χρώμα!

Τα δυο Pro μοντέλα ξεχωρίζουν από το αναβαθμισμένο πιρούνι WP XACT Closed Cartridge, με νέα ρυθμιζόμενη βαλβίδα βάσης, που προσφέρει ακριβέστερη λειτουργία απόσβεσης συμπίεσης σε υψηλές ταχύτητες. Πίσω βρίσκουμε ένα αντίστοιχο αμορτισέρ WP XACT, το οποίο ρυθμίζεται εύκολα με το χέρι χωρίς εργαλεία.

Δύο είναι οι χάρτες κινητήρα, με τον αναβάτη να επιλέγει εκείνον που χρειάζεται με έναν διακόπτη στο τιμόνι. Στάνταρ στις δυο Pro μοτοσυκλέτες είναι το Traction Control και το Quickshifter, ενώ εκτενής είναι ο κατάλογος των έξτρα εξαρτημάτων που φορούν τα μοντέλα και περιλαμβάνει Factory Racing τροχούς με EXCEL Takasago στεφάνια, Pro Taper τιμόνι, GALFER δισκόφρενα, Brembo δαγκάνες και συμπλέκτης, Supersprox Stealth πίσω γρανάζι, προστατευτικά δίσκων μπρος-πίσω, ODI γκριπ, νέο κάλυμμα σέλας για καλύτερο κράτημα, και ποδιά κινητήρα με προστασία μοχλικού.

Οι παραπάνω δυο ειδικές εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες στους dealer της Husqvarna.

Ετικέτες