Toni Bou - Πήρε τον 35ο Παγκόσμιο Τίτλο του, σε ένα σερί που κρατά από το 2007...

Κάθε χρονιά και 2 τίτλους, αυτός είναι ο 18ος στο TrialGP (Outdoor Trial), ενώ έχει 17 ακόμα στο X-Trial
Toni Bou
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/8/2024

Ο GOAT του Trial, Toni Bou, κέρδισε τον 18ο Παγκόσμιο Τίτλο του στο TrialGP έναν γύρο πριν το τέλος της σεζόν, ανεβάζοντας το σύνολο των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων (Indor & Outdoor Trial) που έχει κατακτήσει στα 35.

Στην Cahors της Γαλλίας, o Ισπανός αναβάτης της Honda, πήρε την 9η νίκη του για τη σεζόν του 2024 καβάλα στη Montesa Cota 4RT, παίρνοντας μαθηματικά τον τίτλο με έναν γύρο να απομένει, έχοντας μέχρι στιγμής 197 βαθμούς, έναντι 150 του ομόσταυλού του στο HRC, Gabriel Marcelli και 143 του Jaime Busto με GASGAS.

Κάπως έτσι, ο 37χρονος Bou έχει κατακτήσει 17 X-Trial Πρωταθλήματα, 18 TrialGP, ενώ έχει 152 νίκες και 208 βάθρα στο TrialGP, κατακτώντας και τις δυο κατηγορίες Παγκοσμίου Trial κάθε χρόνο από το 2007 μέχρι σήμερα!

Toni Bou

Αν τώρα ο Marcelli καταφέρει να διατηρήσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τον τρίτο Busto στον τελευταίο γύρο που θα γίνει στις 13-15 Σεπτεμβρίου στο Ripoll, η Honda έχει τη δυνατότητα να κάνει και το 1-2 στους αναβάτες.

Ετικέτες

Αντώνης Βεντούρας - Και δεύτερο βάθρο, στον αγώνα της Κυριακής για το MotoRCWorld στη Ρουμανία [VIDEO]

Δυο αγώνες, δυο βάθρα, και με νέο ρεκόρ πίστας ο 12χρονος Έλληνας αγωνιζόμενος
Αντώνης Βεντούρας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Μετά το βάθρο στον αγώνα του Σαββάτου 14/9 για τη διοργάνωση MotoRCWorld στη Ρουμανία, στον αγώνα της Κυριακή ο Αντώνης Βεντούρας έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ οδήγησης.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Βεντούρα ξεκίνησε από το πρωινό warm-up, όπου έσπασε το δικό του ρεκόρ πίστας και από 2:01:643 το έριξε στο 2:01:282. Η συνέχεια ήταν το ίδιο συναρπαστική στον αγώνα, με τον νεαρό Έλληνα αναβάτη να δίνει μεγάλη μάχη με τα πρώτα BMW, καταφέρνοντας να ρίξει και άλλο το δικό του ρεκόρ πίστας στο 2:00:694 παίρνοντας την 1η θέση στην κατηγορία των CFMOTO300 όπου και αγωνίζεται και καταλαμβάνοντας την 3η θέση γενικής. Γίνεται ξεκάθαρο πως ο Βεντούρας έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός, βάζοντας στόχο πάντα το βάθρο!

Βεντούρας

 Ο ίδιος δήλωσε:  “Ειμαι τρομερά ικανοποιημένος με την απόδοση μου και στους δυο αγώνες γιατί το έχω ξαναπεί πως είναι η πρώτη χρόνια που αγωνίζομαι, και ακόμα και στο βαλκανικό πρωτάθλημα BMU που συμμετέχω πάντα θα έχω μια αναποδιά, όμως και μια καλή, όποια κι αν είναι η θέση του βάθρου, για αυτό μπορώ μόνο να είμαι ευγνώμων, γιατί ο στόχος κάθε οδηγού είναι το βάθρο. Για μένα το βάθρο είναι να τερματίζω ΟΡΘΙΟΣ, και έπειτα ας πάρω και το κύπελλο μου, χα χα!” 

Βεντούρας

 

Πολλά συγχαρητήρια σε αυτό το παιδί που προσπαθεί να ακολουθήσει μαζί με το σχολείο του και το όνειρο του! Τον αγώνα έδειξε ζωντανά το κανάλι της Ρουμανίας Prima Sport3.

Οι υποστηρικτές του Αντώνη Βεντούρα: @kukosthesummerbar @carorder.gr @kalamaki.gonia @profresh_ @7th_sensetattoo  @kgavalascars @g.passembly @papastavrou_shops @greekfightingchampionship @helmethome_ @rider.graphics @saintbarber2018 @antoniadissistiataskiasis @elastikaparadisis @mouratisgp  @_auto.diekperaiosi @garbes_delivery_services

Φωτογραφίες: Cristian Petrache

Ετικέτες