Η Kawasaki παρουσίασε την ομάδα της για το WorldSBK, υπό την επίβλεψη του Manuel Puccetti, κάνοντας τη μετάβαση στην πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη για το 2025, δίπλα και στην bimota by Kawasaki Team με τους Basani και Lowes. Σε ένα δεύτερο πλάνο ανάγνωσης, η Kawasaki θέλησε να "γλυκάνει" τον Puccetti με τη μετατροπή της ομάδας από ιδιωτική με εργοστασιακή υποστήριξη σε πλήρως εργοστασιακή για φέτος, αφού πρώτα του... πήρε τους "καλούς" αναβάτες στη bimota, και τον άφησε με τον Gerloff, που δεν έχει δείξει ιδιαίτερες ελπίδες για διάκριση.
Στην παρουσίαση που έγινε στην Ιταλία, στην πόλη Reggio Emilia, όπου η Kawasaki Puccetti έχει τη βάση της, παραβρέθηκαν άνθρωποι τόσο της Kawasaki Europe όσο και της Kawasaki Japan, δείχνοντας έμπρακτα τη σημαντικότητα του εγχειρήματος από το Akashi.
Η ομάδα θα αγωνιστεί με δύο αναβάτες το 2025, τον Αμερικανό Garrett Gerloff με το Ninja ZX-10RR στο WorldSBK (τερμάτισε 9ος τελικής κατάταξης το 2024 με την Bonovo Action BMW) και με τον Ισπανό Jeremy Alcoba (15ος στο Παγκόσμιο Moto2 2024 με την Yamaha VR46 Master Camp Team ) που κάνει ντεμπούτο στα Supersport με το Ninja ZX-6R.
Τα τεστ σε Jerez και Portimao ήταν θετικά για τους δυο εργοστασιακούς της Kawasaki WorldSBK Team, και τώρα σειρά έχει πρώτα το τεστ του Phillip Island στις 17-18/2 και μετά ο πρώτος γύρος στην ίδια πίστα, στις 21-23/2.