Benelli TRK702 - Με κάμερες μπρος και πίσω

Όχι όμως ως αρωγοί ηλεκτρονικών βοηθημάτων
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/7/2022
Στις καταχωρήσεις της Benelli για την έγκριση τύπου του επερχόμενου TRK702, αποκαλύπτονται ορισμένα σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, αλλά και η χρήση καμερών.
 
Γνωρίζαμε ήδη πως το TRK702 θα έχει παρόμοιο πλαίσιο με του TRK502, με νέο και δυνατότερο δικύλινδρο κινητήρα που μοιάζει ίδιος με του CFMOTO 700CL-X.
 
Με κυβισμό 693 κ.εκ. και σχεδόν ίδιες διαστάσεις διαμέτρου και διαδρομής όπως του CFMOTO, αναμένεται να αποδίδει ιπποδύναμη κοντά σε εκείνη των 75 hp του TRK800, με πιο μαζεμένες διαστάσεις.
Το βάρος ανακοινώνεται στα 220 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ του αναμένεται να έχει μεγάλη χωρητικότητα, αν κρίνουμε από τα σκίτσα των τεχνικών προδιαγραφών.
 
Ενδιαφέρουσα τεχνολογική λεπτομέρεια είναι η χρήση καμερών στο TRK702 τόσο εμπρός όσο και πίσω, μια τεχνολογία που η Benelli είχε εισάγει πρώτη φορά στο τρικύλινδρο Sport-Touring 1200GT που είχε παρουσιάσει στην Κίνα. 
 
Όπως φαίνεται η τεχνολογία των καμερών έχει ξεκινήσει να εξαπλώνεται στα κινέζικα μοντέλα, ενώ και η έτερη κινέζικη Zongshen εξοπλίζει με κάμερες το Adventure μοντέλο RX6, που μοιράζεται τον κινητήρα του με τη Norton Atlas 650.
Στο TRK702 η μπροστινή κάμερα διακρίνεται ακριβώς κάτω από τον προβολέα, ενώ η πίσω εδράζεται πάνω από τον λαμπτήρα της πινακίδας κυκλοφορίας.
 
Σημειώστε όμως πως οι κάμερες αυτές δεν θα χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονικά βοηθήματα, αλλά είναι ουσιαστικά dash-cams, που γράφουν υλικό κατά την οδήγηση, ειδικά για να βοηθήσουν τον αναβάτη να αποδείξει των αθωότητα του σε κάποιο ατύχημα -τουλάχιστον στις χώρες που τα δικαστικά τους συστήματα δέχονται ως τεκμήριο στοιχεία από ανάλογες κάμερες.

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες