Αυτό είναι το νέο Suzuki V-Strom 1000 2020! - VIDEO: Το έδειξαν από τώρα

Ένα teaser video που τα δείχνει όλα!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

31/10/2019

Από τη μια μεριά έχουμε την Kawasaki που φτιάχνει δεκάδες teaser video χωρίς να δείχνουν τίποτα και από την άλλη μεριά έχουμε τη Suzuki που στο τρίτο κατά σειρά teaser video για το νέο V-Strom 1000 2020 αποκαλύπτει πλήρως τη μοτοσυκλέτα, λίγες μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι πύλες τις έκθεσης του Μιλάνου!

Όπως βλέπουμε, το νέο V-Strom 1000 2020 έχει εντελώς νέα εμφάνιση εμπνευσμένη από το DR 750S Big, κάτι που προσπαθεί να τονίσει και η συγκεκριμένη χρωματική επιλογή των πορτοκαλί και άσπρων φαίρινγκ/ρεζερβουάρ.

Ο full-led προβολέας πάντως μας θυμίζει έντονα την νέα Katana και πιθανόν το ίδιο να ισχύει για τον ψηφιακό πίνακα των οργάνων, αν και το εξωτερικό περίβλημα είναι διαφορετικό και έχει πάνω του το λογότυπο του V-Strom.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα του video είναι η έκδοση XT, η οποία έχει προστατευτικά κάγκελα στον κινητήρα και ζάντες με ακτίνες.

Η ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος και η σέλα χωρίζεται σε δύο διαφορετικά τμήματα για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη. Για τα ηλεκτρονικά δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, όμως ο ανταγωνισμός προσφέρει ρυθμιζόμενα traction control και cornering ABS οπότε πολύ πιθανό να αναβαθμίσει και η Suzuki τα δικά της ή να έχει κάποια έκδοση του νέου V-Strom 1000 με περισσότερες ρυθμίσεις.

Η ανανέωση του V-Strom ήταν αναγκαία για να συμβαδίσει με τους νέους κανονισμούς που ισχύουν από το 2020 για τα υφιστάμενα μοντέλα.

Σίγουρα θα υπάρχουν επεμβάσεις και στην τροφοδοσία και στην «αναπνοή» του κινητήρα, ακριβώς για αυτό τον λόγο, όμως μάλλον δεν θα είναι σημαντικές κι αυτό γιατί η Suzuki ήταν ήδη κοντά στις νέες προδιαγραφές.

Η ομάδα του ΜΟΤΟ θα είναι στην EICMA για να δούμε από κοντά το νέο V-Strom και να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της Suzuki λύνοντας όλες τις απορίες!

Ετικέτες

KYMCO - Adventure Scooter CV-R5, Café-Racer ηλεκτρική RevoNEX, και 2 μικρότερα scooter [VIDEO]

Τέσσερα νέα μοντέλα για την 60η επέτειο της εταιρείας
KYMCO
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/8/2024

Το 2024 είναι η 60η επέτειος γενεθλίων της KYMCO, με την εταιρεία να το γιορτάζει παρουσιάζοντας σε εκδήλωση στην Ταϊβάν τέσσερα εντυπωσιακά νέα μοντέλα.

Σε αυτά τα 60 χρόνια, από το μακρινό 1964, η KYMCO έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια οχήματα, τα οποία έχουν διανύσει πάνω από ένα τρις. χιλιόμετρα, σε όλο τον κόσμο.

Για την 60η επέτειο της εταιρείας, ο CEO της εταιρείας Ke Shengfeng παρουσίασε ο ίδιος ορισμένα εντυπωσιακά νέα δίκυκλα της εταιρείας του, δυο βενζινοκίνητα και δυο ηλεκτρικά.

Τα τέσσερα νέα μοντέλα της KYMCO είναι τα εξής:

kymco cv-r5

Το CV-R5 είναι ένα μεγάλο Crossover Scooter, στο γνωστό Adventure στιλ που σπάει ταμεία τα τελευταία χρόνια, θυμίζοντας αρκετά το Honda X-ADV, και με τεχνικά χαρακτηριστικά που ακροβατούν ανάμεσα σε scooter και μοτοσυκλέτα. Στην καρδιά του χτυπά ένας νέος κινητήρας 427 κ.εκ. που η KYMCO για την ώρα δεν διευκρινίζει αν είναι μονοκύλινδρος ή δικύλινδρος, ενώ μας δίνει μόνο τη ροπή του, στα 4,1 kgm / 5.000 rpm.

kymco cv-r5

Το CV-R5 είναι αυτόματο, ενώ η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα. Στις αναρτήσεις μπροστά βρίσκουμε ανεστραμμένο πιρούνι, και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα μπροστά έχουμε δύο δίσκους με ακτινικές δαγκάνες, και πίσω έναν ακόμη δίσκο. Το CV-R5 είναι αυτή τη στιγμή σε πρωτότυπη μορφή, οπότε βρισκόμαστε σε αναμονή να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

kymco cv-r2

Στη νέα γκάμα των Crossover μοντέλων της η KYMCO παρουσίασε και το CV-R2, που όμως στα δικά μας μάτια δεν μοιάζει με Crossover, αλλά με ένα κλασικό, αν και σπορ και ιδιαίτερα όμορφο σε design scooter. Η KYMCO αναφέρει πως έχει μεγάλο ρεζερβουάρ και ικανή ελάχιστη απόσταση από το έδαφος χωρίς να δίνει περαιτέρω στοιχεία.

MIG-9

Το MiG9 είναι ένα νέο ηλεκτρικό scooter της πλατφόρμας KYMO Ionex Genesis, το ισχυρότερο και πιο προηγμένο στην γκάμα μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της εταιρείας δεν δίνουν τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε για αυτό.

Revonex

Ένα ακόμη ηλεκτρικό μοντέλο αφορά την εδώ και χρόνια αναμενόμενη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα RevoNEX, που αλλάζει μορφή κάθε τόσο καθώς εξελίσσεται πριν βγει σε μορφή παραγωγής, εδώ παρουσιάστηκε με ημιδιάφανο bikini-fairing, στρογγυλό προβολέα που δημιουργούν μια πολύ όμορφη café-racer εμφάνιση.

KYMCO Yogurt

Τέλος, η KYMCO παρουσίασε και ένα νεανικό βενζινοκίνητο scooter 125 κ.εκ. και 10 hp, σε παλ χρωματισμούς ονόματι… Yogurt (γιαούρτι), το οποίο θα βγει άμεσα στην παραγωγή. Διαθέτει full-LED φώτα, χαμηλή σέλα 745 mm, usb θύρα φόρτισης και έκδοση με keyless σύστημα.

Ετικέτες