Can-Am Canyon 2025 - Νέο τρίκυκλο με On-Off χαρακτηριστικά! [VIDEO]

Και συντηρητική ανανέωση στις γκάμες των Spyder & Ryker
Can-Am Canyon
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/8/2024

Η Can-Am παρουσίασε την γκάμα των τρίκυκλων οχημάτων της για το 2025, που πέρα από μια συντηρητική αναβάθμιση στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα έχουμε την έλευση μιας νέας πρότασης που ακούει στο όνομα Canyon, και έχει και χωμάτινες βλέψεις.

Τα στοιχεία που διαφοροποιούν το νέο Canyon -που βασίζεται στην πλατφόρμα των Spyder και όχι του μικρότερου Ryker- είναι η μεγαλύτερη ελάχιστη απόσταση από το έδαφος, οι μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων, οι πιο ανθεκτικές ζάντες στην εκτός δρόμου οδήγηση, τα ελαστικά διπλής χρήσης XPS Adventure, τα οδοντωτά μαρσπιέ, κ.α.

Can-Am Canyon

Μην φανταστείτε πως θα κάνετε… άλματα motocross με το Canyon, όμως θα διασχίσετε πιο εύκολα έναν βατό χωματόδρομο, απ’ ότι με τα συμβατικά Spyder. Τρεις είναι οι εκδόσεις εξοπλισμού του Canyon (Standard, XT, Redrock), με το όχημα να είναι διαθέσιμο από την άνοιξη του 2025, και με σειρά 25 αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένων για αυτό.

Can-Am Canyon

Στην καρδιά του Canyon βρίσκουμε τον γνωστό τρικύλινδρο και υγρόψυκτο κινητήρα Rotax ACE των 1.330 κ.εκ. με απόδοση 115 hp, όπως δηλαδή συμβαίνει και στα Spyder. Το κιβώτιο παραμένει 6τάχυτο και ημί-αυτόματο (στα κατεβάσματα), ενώ έχουμε και όπισθεν.

Can-Am Canyon

Στα όργανα βρίσκουμε μια τεράστια TFT οθόνη οργάνων των 10,25 ιντσών με συνδεσιμότητα και Apple CarPlay, ενώ στην ακριβή έκδοση εξοπλισμού Redrock υπάρχει και κάμερα οπισθοπορείας! Στα φρένα τα τρία δισκόφρενα ανήκουν στην Brembo, ενώ στον εξοπλισμό ασφαλείας υπάρχουν ABS, Traction Control και Stability Control.

Can-Am Canyon

Στην Premium έκδοση το Canyon διαθέτει ακόμα και KYB Smart-Shox ημί-ενεργητικές αναρτήσεις, ενώ οι διαδρομές των αναρτήσεων είναι 254 mm μπροστά και 228 mm πίσω.

Can-Am Canyon

Στο τιμόνι βρίσκουμε αποστάτες για καλύτερο έλεγχο στην περίπτωση που ο αναβάτης οδηγεί όρθιος, ενώ για την προστασία από πέτρες και ξύλα το Canyon φέρει χούφτες, ανθεκτική σίτα ψυγείου, και προστασία του ιμάντα τελικής μετάδοσης. Η ζελατίνα ρυθμίζεται χειροκίνητα, ενώ τα φώτα είναι full-LED.

Can-Am Canyon

Τέσσερα είναι τα Riding Modes (Sport, All-Road, Rally, Normal), που αλλάζουν τις ρυθμίσεις κινητήρα, stability control και ηλεκτρικής υποβοήθησης στο τιμόνι ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Το Canyon μπορεί φυσικά να φορτωθεί σαν αυτοκίνητο, με τους πολλούς αποθηκευτικούς του χώρους, ενώ έχει τη δυνατότητα να σύρει και τρέιλερ.

Spyder

Παράλληλα με το Canyon, η Can-Am ανανέωσε και τα Spyder, που είχαν ήδη την TFT οθόνη από το 2024, με κάμερα οπισθοπορείας στις ακριβές εκδόσεις, νέα ελαστικά για μεγαλύτερη αντοχή, και νέα χρώματα.

Ryker

Ανανέωση τέλος δέχθηκε και η γκάμα των μικρότερων Ryker, με νέα χρώματα.

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες