ZERO Motorcycles: Διαφήμιση ΕΠΟΣ υπέρ και ταυτόχρονα κατά της ηλεκτροκίνησης! Μεγαλείο 45sec [VIDEO]

Το σίγουρο είναι πως θα τραβήξουν τα βλέμματα επάνω τους
ZERO Motorcycles: Διαφήμιση ΕΠΟΣ υπέρ και ταυτόχρονα κατά της ηλεκτροκίνησης! Μεγαλείο 45sec [VIDEO]
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

19/11/2023

Ένα μεγαλείο 45 δευτερολέπτων ανέβασε στο κανάλι της η αντιπροσωπεία της Zero που αυτή την στιγμή έχει μόλις 45 προβολές! Τουλάχιστον τώρα που είναι πρώτη ημέρα καθώς πιστεύουμε πως γρήγορα θα το ανακαλύψει περισσότερος κόσμος, αρχίζοντας να στέλνει χιλιάδες προβολές, όπως εικάζουμε πως είναι και ο στόχος της Electromove.

45 δευτερόλεπτα που είναι ταυτόχρονα υπέρ και κατά της ηλεκτροκίνησης!

Δείτε το VIDEO και συνεχίζουμε από κάτω:

 

Η Electromove εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά τις μοτοσυκλέτες της Zero που ο ορισμός «η Tesla της μοτοσυκλέτας» που ο κόσμος λέει για εκείνους, δεν περιγράφει τον βαθμό ενασχόλησης της μάρκας αυτής με την ηλεκτροκίνηση. Είναι η πρώτη αμιγώς μοτοσυκλετιστική εταιρεία με ηλεκτρικά μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες από On-Off και Off road μέχρι και supersport.

Οι μοτοσυκλέτες της Zero ξεχωρίζουν, από εμάς κατόπιν δοκιμής, από τις υπόλοιπες ηλεκτρικές καθώς δεν κάνουν εκπτώσεις στην εμπειρία οδήγησης και γεφυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το χάσμα ανάμεσα στους δύο κόσμους. Προφανώς το κόστος είναι το πρώτο απαγορευτικό που συναντά κανείς, το θέμα αυτονομίας και όλα τα υπόλοιπα, έρχονται δεύτερα μετά από αυτό καθότι η Zero δεν είναι μία προσιτή μάρκα.

Η Electromove χαράσσει τον δικό της δρόμο στην προσπάθεια προσέγγισης του ευρύτερου κοινού και πιστεύουμε πως το τελευταίο video που ανέβασε, είναι κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Του αξίζουν περισσότερες προβολές, σε κάθε περίπτωση!

 

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες