Το Voge Moto Club Hellas απέκτησε τη δική του ιστοσελίδα

Η πρώτη ομάδα φίλων της Voge στον κόσμο είναι ελληνική
Voge Moto Club Hellas έχει την δική του ιστοσελίδα 2024
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

11/10/2024

Η ελληνική λέσχη των φίλων της Voge, το πρώτο club της κινέζικης εταιρείας παγκοσμίως έχει πλέον τον δικό του διαδικτυακό τόπο.

Το Voge Moto Club Hellas ιδρύθηκε το 2020 και σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει φτάσει να μετρά 6.000 μέλη στην σελίδα του στο Facebook.

Η πρωτοβουλία για την ίδρυση της λέσχης ανήκει σε μια ομάδα Ελλήνων μοτοσυκλετιστών, οι οποίοι, όντας οι πρώτοι ιδιοκτήτες Voge στην Ελλάδα, δημιουργήσουν ένα forum για ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και για την διοργάνωση κοινών δραστηριοτήτων.

Voge Moto Club Hellas έχει την δική του ιστοσελίδα 2024

Τώρα πλεόν έχει και την δική του ιστοσελίδα, το vogemotoclub.gr, η οποία "φτιάχτηκε με πολλή αγάπη", σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση. 

Η ιστοσελίδα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικές με τις μοτοσυκλέτες της Voge καθώς όπως και για τα δρώμενα της λέσχης, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε όσους την επισκεφτούν να γνωρίσουν την ιστορία, του στόχους και το όραμά της λέσχης.

Οι φίλοι των μοτοσυκλετών της κινέζικης εταιρείας μπορούν επίσης να εγγραφούν στο neewsletter του vogemotoclub.gr, με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να βρίσκουν όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα μοντέλα της Voge στην ενότητα "Συνεργάτες" και να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές στην ενότητα "Επικοινωνία".

Εκτός από τη δική του ιστοσελίδα στο Facebook, που όπως είπαμε απαριθμεί 6.000 μέλη, το Voge Moto Club Hellas έχει επίσης λογαριασμούς στο Tik Tok, το Instagram και το Youtube.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ [VIDEO]: Οδηγούμε Zontes 703F Adventure, 368G ADV, 703RR

Στο πλαίσιο της επίσκεψής μας στο εργοστάσιο της Zontes στην Κίνα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ [VIDEO]: Οδηγούμε Zontes 703F Adventure, 368G ADV, 703RR
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/10/2024

Στο τεύχος που τώρα κυκλοφορεί, το τεύχος #659 Οκτωβρίου, αποκαλύπτεται πλήρως το εργοστάσιο της ZONTES με φωτογραφίες από την γραμμή παραγωγής και περιγράφεται ο τρόπος λειτουργίας του!

Παράλληλα, περιγράφουμε αναλυτικά την πρώτη εμπειρία οδήγησης από το ολοκαίνουριο Zontes 703F Adventure καθώς και από το supersport 703RR που μοιράζονται τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα και ταυτόχρονα επεκτείνουν την γκάμα της εταιρείας σε δύο νέα πεδία.

Το σκούτερ 368G Adv πατά σε μία νέα επίσης πλατφόρμα της Zontes, αποτελώντας την πιο εμπορική της πρόταση καθώς ανήκει σε μία κατηγορία που αυξάνει συνεχώς το μερίδιο της αγοράς της.

Συγκεντρώνουμε σε ένα χορταστικό VIDEO αρκετά από όσα λέμε και στο τεύχος για τα τρία αυτά μοντέλα – Απολαύστε το: