Royal Enfield One Ride 2024 - Το παγκόσμιο event της RE που έγινε και στην Ελλάδα [Φωτογραφίες]

Όμορφος καιρός και δεκάδες συμμετοχές στη χαλαρή βόλτα προς τις Ερυθρές
Royal Enfield One Ride 2024 Ελλάδα
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

25/9/2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Royal Enfield One Ride, η παγκόσμια βόλτα των ιδιοκτητών μοτοσυκλετών της ινδικής εταιρείας που έγινε φέτος και στην Ελλάδα.

Ένα event που έχει ως σκοπό να φέρει τους αναβάτες και κατόχους Royal Enfield πιο κοντά μεταξύ τους αλλά και πιο κοντά με την ίδια την εταιρεία είναι το One Ride που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, σε περισσότερες από 50 χώρες και 500 πόλεις.

Royal Enfield One Ride 2024 Ελλάδα

Φέτος το ελληνικό event έγινε με την υποστήριξη της MUVUS, της αντιπροσωπείας της Royal Enfield στην Ελλάδα και ευτυχώς για όλους τους συμμετέχοντες οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για την κυριακάτικη βόλτα τους που ξεκίνησε από τη λεωφόρο Αθηνών στο ύψους του Χαϊδαρίου (λίγο μετά το κολυμβητήριο) και είχε ως τελικό προορισμό τις Ερυθρές.

Τι καλύτερο λοιπόν από μια κυριακάτικη βόλτα με λιακάδα και σωστή θερμοκρασία περιβάλλοντος -ούτε ζέστη ούτε κρύο- για να ξεκινήσει το κομβόι των αναβατών Royal Enfield με τους Έλληνες κάτοχους των μοτοσυκλετών της ινδικής εταιρείας να αγκαλιάζουν την παγκόσμια πρόσκληση του One Ride και να γεμίζουν τόσο το πεζοδρόμιο του καφέ που αποτέλεσε το σημείο συνάντηση όσο και το εσωτερικό χώρο στάθμευση.

Royal Enfield One Ride 2024 Ελλάδα

Μετρήσαμε σχεδόν 70 μοτοσυκλετιστές, άνδρες και γυναίκες, λίγο πριν από την εκκίνηση που πραγματοποιήθηκε κατά τις 10.30 το πρωί με τον ίδιο αριθμό να δίνει το παρών και στις Ερυθρές όπου τους περίμενε καφές και φαγητό αλλά και μπόλικη δίτροχη κουβέντα. 

Στις Ερυθρές η ελληνική αντιπροσωπεία είχε στήσει επίσης τέντα που φιλοξενούσε το ένα εκ των δύο Himalayan 450 που θα λάβουν μέρος σε αγώνα  -ο αγώνας για το άλλο είχε ξεκινήσει ήδη- αλλά και το νέο Guerrilla 450 που οδηγήσαμε στη Βαρκελώνη (τεύχος Αυγούστου #657), το οποίο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μπροστά σε κατόχους μοτοσυκλετών Royal Enfield και τράβηξε φυσικά τα βλέμματα, ενώ αποτέλεσε αφορμή και για νέες κουβέντες.

Royal Enfield One Ride 2024 Ελλάδα

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά λίγο πριν από την επίσημη λήξη του One Ride που έλαβε τέλος στις δύο μετά το μεσημέρι. Δείτε δεκάδες φωτογραφίες από το One Ride 2024 στην γκαλερί που ακολουθεί.

Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες για θάνατο αναβάτη μοτοσυκλέτας σε τροχαίο δυστύχημα στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

Το συμβάν έγινε στις 20/9/24 στο ύψος της Μεταμόρφωσης
Τροχαίο δυστύχημα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/9/2024

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έγινε λίγο πριν την έξοδο της Αττική οδού, πάνω στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής: "Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14:00, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ’ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στο τηλέφωνο: 2102854400.