QJMOTOR Premium Test Ride Event - Συνέχεια στη Θεσσαλονίκη

Από 15 Οκτωβρίου στο κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ Motors
QJMOTOR test ride Θεσσαλονίκη
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

11/10/2024

Η περιοδεία των test rides της QJMOTOR συνεχίζεται με τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα για δοκιμή από το κοινό να "επισκέπτονται" ως επόμενο σταθμό τους τη Θεσσαλονίκη.

Οι μοτοσυκλετιστές της Βορείου Ελλάδας θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες της QJMOTOR, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ξάνθη, αφού επόμενος σταθμός για τα test rides της εταιρείας είναι η Θεσσαλονίκη.

QJMOTOR test ride Θεσσαλονίκη

Οι μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες για δοκιμή στη συμπρωτεύουσα από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 του ίδιου μήνα και οι μοτοσυκλετιστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι και να οδηγήσουν τις νέες SRT 550S και SRT 700S, που έχουν σύμφωνα με την εταιρεία τον πιο πλήρη εξοπλισμό άνεσης και τεχνολογίας στην κατηγορία τους, την SVT 650 με τον V2 κινητήρα και το scooter Fort 350.

Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν από το κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ Motors AE, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κατσιμίδου 20. Κλείστε το ραντεβού σας στο 2310553035 και φροντίστε να έχετε μαζί σας τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφάλειας (κράνος, μπουφάν, γάντια), όπως το δίπλωμα και την ταυτότητά σας.

Husqvarna - Αποκάλυψη ηλεκτρικού off-road και τεσσάρων "special" μοντέλων στην EICMA

Οι μοτοσυκλέτες που θα βρίσκονται στο περίπτερό της
Husqvarna EICMA
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

11/10/2024

Δυναμική θα είναι φέτος η συμμετοχή της Husqvarna στην EICMA, έπειτα από μια πενταετία, με την εταιρεία να ανακοινώνει ένα εντυπωσιακό περίπτερο που θα φιλοξενεί όλα τα τελευταία μοντέλα της.

Το 2019 ήταν η τελευταία χρονιά που η Husqvarna ήταν επίσημα παρούσα στην EICMA και πέντε χρόνια μετά επιστρέφει θέλοντας να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία με τις σουηδικές ρίζες κάνει λόγο για ένα περίπτερο που σχεδιάστηκε για να τραβήξει την προσοχή του κοινού στο οποίο θα φιλοξενούνται περισσότερα από 20 μοντέλα παραγωγής και θα απαρτίζουν ολόκληρη την γκάμα του 2025 αλλά και πέντε "special", όπως τις χαρακτηρίζει, μοτοσυκλέτες.

Husqvarna EICMA

Από αυτές τις πέντε η μία θα είναι ηλεκτρική off-road, ενώ θα αποκαλυφθούν ένα Svartpilen 801 και ένα Vitpilen 801 που φέρουν στη σχετική ανακοίνωση τον χαρακτηρισμό "Showbike". Για τις άλλες δύο μοτοσυκλέτες η Husqvarna δεν κάνει κανένα λόγο, τουλάχιστον όχι σε αυτό το χρονικό σημείο.

Στο περίπτερο της εταιρείας θα είναι και άνθρωποι-κλειδιά της Husqvarna από όλα τα σημαντικά τμήματα της, τα οποία θα είναι εκεί για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση του κοινού και των δημοσιογράφων που θα παραβρεθούν εκεί -φυσικά και του MOTO-, ενώ παρόντες θα είναι και πρεσβευτές και αγωνιζόμενοι, όπως και ειδικοί καλεσμένοι.

Μέχρι στιγμής η Husqvarna έχει αποκαλύψει τη σειρά Heritage για τα δίχρονα και τετράχρονα MX και Enduro μοντέλα της, τις νέες Pro enduro εκδόσεις (εδώ οι τιμές όλων των off-road), το νέο Vitpilen 801, το Norden 901 και το νέο TC 85.

Ετικέτες