Μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχει εγκατασταθεί ο νέος φωτισμός στον Κηφισό

Στη βάση του στρατηγικού σχεδίου 7 αξόνων για την βελτίωση του Κηφισού
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/8/2022
Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αναβάθμισης στη λεωφόρο Κηφισού στη βάση του στρατηγικού σχεδίου 7 αξόνων για την βελτίωση της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου, που ήδη έχει ανακοινώσει η Περιφέρεια Αττικής.
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας:
 
"Ήδη ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο καθοδικό ρεύμα του Κηφισού προς Πειραιά, από την Αττική οδό μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο της Δυρραχίου. Ειδικότερα, τοποθετήθηκε νέος αντιολισθητικός ασφαλτοτάπητας αθόρυβης κύλισης, έγιναν νέες διαγραμμίσεις, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών με νέα  φωτιστικά χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης τύπου Led.
 
Επισημαίνεται πως μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των φωτιστικών παλαιού τύπου από τα νέα, στον αυτοκινητόδρομο, ενώ θα έχει τοποθετηθεί και ο νέος αρχιτεκτονικός φωτισμός στην πρώτη γέφυρα της λεωφόρου και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο  Κηφισού – Πέτρου Ράλλη.
 
Παράλληλα στη Λ. Κηφισού έχουν ήδη τοποθετηθεί 5 σύγχρονες ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων (fullmatrix) για την άμεση πληροφόρηση των οδηγών, τόσο για τους χρόνους διαδρομής όσο και για τα έκτακτα συμβάντα.
 
Πολυτίμη είναι και συνδρομή των οχημάτων οδικής ασφάλειας της περιφέρειας Αττικής (βαν) τα οποία επιχειρούν όλο το εικοσιτετράωρο, με στόχο  την άμεση εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου.
 
Οι εργασίες στον Κηφισό θα  συνεχιστούν με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς, μέχρι να ολοκληρωθεί η καθολική συντήρηση και αναβάθμιση του κεντρικότερου οδικού άξονα του Λεκανοπεδίου."

Motoway Θεσσαλονίκης: Τest Ride 25-26-27 Απριλίου 2025

Σε μοντέλα των Benelli, Morbidelli, Keeway, Vmoto και Ecooter
Moto Show 2025 Motoway test ride
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

22/4/2025

Η Motoway προσκαλεί όλους τους φίλους της μοτοσικλέτας σε ένα τριήμερο Test ride εvent, που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στις 25, 26 και 27 Απριλίου 2025, κατά τις ημέρες της έκθεσης μοτοσυκλέτας.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις των 900 τ.μ., να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών και να λάβουν μέρος σε test rides, οδηγώντας τα αγαπημένα τους μοντέλα από τις μάρκες: Benelli, Morbidelli, Keeway, Vmoto και Ecooter.

Παράλληλα, εντός του καταστήματος διατίθεται μια πλούσια γκάμα από επώνυμα brands στον χώρο των αξεσουάρ και ανταλλακτικών, όπως: Bel-Ray, SBS, Puig, Unibat, RK, Furygan, AGV, Dainese, STR, Michelin, Shad, UFO, Shot, Supersprox, Magneti Marelli.

Μεγάλη Κλήρωση Μόνο για τις ημέρες του event

Η Motoway διοργανώνει μια εντυπωσιακή κλήρωση με πλούσια δώρα για τους επισκέπτες που θα συμπληρώσουν απλά μια φόρμα γνωριμίας στο κατάστημα. Μεταξύ των δώρων περιλαμβάνονται κράνη STR, μπουφάν Fyrugan, καθώς και ειδικές εκπτώσεις σε ένδυση και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας.

Ημερομηνίες Λειτουργίας του Καταστήματος:

-Παρασκευή 25 Απριλίου 9:00 - 19:00
-Σάββατο 26 Απριλίου 9:00 - 15:00
-Κυριακή 27 Απριλίου 9:00 - 15:00