Brembo - “Red Dot 2024: Best of the Best” διάκριση για την GP4-MotoGP

Η δαγκάνα GP4-MotoGP φέρνει τον κόσμο των MotoGP στους δρόμους
motomagBrembo – Το βραβείο “Red Dot 2024: Best of the Best” ανήκει στην GP4-MotoGP
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

24/5/2024

Η Brembo ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί των βραβείων Red Dot, με την κορυφαία της δαγκάνα, GP4-MotoGP, να αποκτά την διάκριση “Best of the Best” για το 2024, φέρνοντας τεχνολογία από τις πίστες, στον δρόμο.

Σχεδιασμένη για τις πιο σύγχρονες μοτοσυκλέτες επιδόσεων, η GP4-MotoGP αποτελεί το απαύγασμα της τεχνογνωσίας της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας Brembo, με στόχο να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις των σημερινών μοτοσυκλετών, αλλά και των φαν της αγωνιστικής οδήγησης. Χάρη στο λοξό σχήμα που έχει η απόληξη στα τακάκια, χαρακτηριστικό των MotoGP που επιτρέπει αυξημένη δύναμη πέδησης ασκώντας την ίδια δύναμη στη μανέτα, η δαγκάνα GP4-MotoGP χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα απόδοσης. Ακόμη, εμφανίζει υψηλότερη αντίσταση στον δίσκο, ενώ απελευθερώνει γρήγορα τα τακάκια όταν σταματάς να πιέζεις την μανέτα, συνεισφέροντας στη μεγαλύτερη αντοχή του υλικού τριβής.

Brembo – Το βραβείο “Red Dot 2024: Best of the Best” ανήκει στην GP4-MotoGP

Πέραν της απόδοσης, ιδιαίτερη μνεία έχει δοθεί από την Brembo στο κομμάτι της εμφάνισης, με το σχήμα της δαγκάνας να είναι επιθετικό και γωνιώδες. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις δαγκάνες, με τις οποίες η ιταλική εταιρεία εξοπλίζει τους αναβάτες σε MotoGP και Motul WSBK, έτσι και εδώ η monobloc δαγκάνα έχει κατασκευαστεί από ένα ενιαίο κομμάτι billet αλουμινίου. Προκειμένου να παραμένει σταθερή η απόδοση ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, η GP4-MotoGP έχει δεχτεί σκληρυντική επίστρωση νικελίου. Αυτό, επηρεάζει και τη συνολική εικόνα, δίνοντας ένταση στο ασημένιο χρώμα του αλουμινίου. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει διάρκεια και αντοχή στη φθορά, χωρίς να θυσιάζεται στο ελάχιστο η απόδοση στον δρόμο.

Τα βραβεία Red Dot Award μετρούν σχεδόν 70 χρόνια ιστορίας, έχοντας καταφέρει να αναδειχθούν σε έναν από τους πιο επιφανείς διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο. Αποτελεί λοιπόν σημαντικό επίτευγμα για την Brembo το γεγονός ότι η κορυφαία δαγκάνα της γκάμας της αποκτά το σηματάκι “Red Dot”, καθώς πλέον έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της ποιότητας.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες