500 προσλήψεις διανομέων από το efood!

Προσλαμβάνονται άμεσα από την #1 υπηρεσία delivery!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/11/2020

Το efood, η γοργά αναπτυσσόμενη υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, προσλαμβάνει 500 νέους διανομείς! Τις επόμενες ημέρες οι διανομείς θα κληθούν να στηρίξουν για άλλη μία φορά την εφοδιαστική αλυσίδα, έχοντας τους δρόμους λίγο πιο δικούς τους.

Το efood, θέλοντας να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης που δέχεται ισχυρό πλήγμα με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, αναζητά 500 νέους διανομείς. Οι νέες προσλήψεις θα ενισχύσουν την υπηρεσία “delivered by efood”, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα να κάνουν delivery μέσα από τη μεγαλύτερη πλατφόρμα στην Ελλάδα, εύκολα και γρήγορα.

 

Στόχος της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα είναι να φέρει στους καταναλωτές τις αγαπημένες τους τοπικές επιχειρήσεις, από εστιατόρια και καφέ μέχρι καταστήματα λιανικής. Ταυτόχρονα, βρίσκεται πλάι στα καταστήματα προσφέροντας λύσεις διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

 

Περισσότερα από 1.000 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα επιλέγουν την υπηρεσία delivered by efood για να παραδώσουν τα προϊόντα τους στην πόρτα των καταναλωτών ενώ με τη δυναμική ανάπτυξη του στόλου ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις έχουν εύκολη πρόσβαση στο online delivery χωρίς να χρειάζεται να αναλάβουν το κομμάτι της διανομής.

 

Η αναζήτηση διανομέων έχει ξεκινήσει και μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τα εταιρικά προνόμια και τις θέσεις εργασίας εδώ

 

 

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

Voge DS800 Rally - Ήρθε στην Ελλάδα για το Moto Show 2025!

Δείτε από κοντά της νέα δικύλινδρη adventure των 95 ίππων
Voge 800 Rally Moto Show 2025 Θεσσαλονίκη
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

26/4/2025

Μια από τις adventure που περιμένουν πολλοί για να δουν από κοντά και για να την οδηγήσουν -το ίδιο και εμείς φυσικά- βρίσκεται στο φετινό Moto Show υπό τη μορφή μοτοσυκλέτας προπαραγωγής!

Η MotoTrend κατάφερε και έφερε για την ελληνική έκθεση μοτοσυκλέτας Moto Show 2025 την Voge DS800 Rall, μοντέλο προπαραγωγής, με τη μοτοσυκλέτα να βρίσκεται δηλαδή στο στάδιο όπου ελάχιστα -ίσως και τίποτα- πράγματα θα αλλάξουν στη μοτοσυκλέτα που θα μπει σε μαζική παραγωγή.

Voge 800 Rally Moto Show 2025 Θεσσαλονίκη

Η προπαραγωγής DS800 Rally που βρίσκεται στην έκθεση δείχνει πολύ προσεγμένη στις λεπτομέρειές της με τις ελάχιστες δυνατές ανοχές στα πλαστικά της και αυτό καλό είναι για την adventure με τη μοτοσυκλέτα της έκθεσης να υποδεικνύει ότι η έναρξή της μαζικής παραγωγής βρίσκεται πολύ κοντά -αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει.

Voge 800 Rally Moto Show 2025 Θεσσαλονίκη

Να σας θυμίσουμε ότι η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί δικύλινδρο κινητήρα 798 κ.εκ. που αποδίδει 95,2 ίππους και 8,26 κιλά ροπής στις 9.000 και 6.500 σ.α.λ. αντίστοιχα για βάρος 210 κιλών χωρίς καύσιμο, ενώ το ρεζερβουάρ είναι μεγάλο με τη χωρητικότητά του να φτάνει τα 24 λίτρα.

Το ύψος σέλας ανακοινώνεται στα 850 mm, το μεταξόνιο στα αρχοντικά 1.576 mm, η απόσταση από το έδαφος στα 220 mm, το ρεζερβουάρ στα 24 λίτρα, και το στεγνό βάρος στα 213 κιλά. Η τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας δηλώνεται στα 190 χλμ/ώρα.

Voge 800 Rally Moto Show 2025 Θεσσαλονίκη