Ανανέωσε και ο Dovizoso με την Ducati – Τέλος ο Iannone από του χρόνου

Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

18/5/2016

Η Ducati ανακοίνωσε χθες ότι κατέληξαν σε συμφωνία με τον Andrea Dovizioso, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι και το 2018. Ο Ιταλός που ξεκίνησε την συνεργασία του με το εργοστάσιο της Bologna το 2013 θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο team mate του Jorge Lorenzo πάνω στη σέλα των εργοστασιακών Dedsmosedici. "Είμαι πολύ χαρούμενος που καταλήξαμε σε αυτή τη συμφωνία με την Ducati ώστε να συνεχίσουμε αυτή την περιπέτεια που ξεκίνησε το 2013", δήλωσε ο Dovi και συνέχισε λέγοντας "Όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να φέρουμε το Desmosedici σε ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και γι' αυτό είμαι πεπεισμένος ότι σύντομα θα λάβουμε την ανταμοιβή που μας αξίζει".
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Luigi Dall'Igna, του ανθρώπου που ανέλαβε να αναστήσει και να περάσει σε έναν νέο κεφάλαιο το Desmosedici: "Δεν είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, ειδικά όταν έχεις δύο σπουδαίους αναβάτες όπως οι δύο Andreas. Είμαστε ευτυχείς που ο Dovizioso συμφώνησε να παραμείνει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια και μαζί του μπορούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη δουλειά που αρχίσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Λυπάμαι για τον Andrea Iannone, ο οποίος δεν θα συνεχίσει μαζί μας μετά το πέρας της σεζόν. Ο Andrea έχει κάνει σπουδαία δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και συνεισφέρει σημαντικά στην εξέλιξη του Desmosedici GP. Γι' αυτό θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και θα κάνουμε γι' αυτόν ό,τι καλύτερο μπορούμε στους αγώνες που απομένουν, ώστε να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα".
Με αυτά τα δεδομένα, φαίνεται πως θα επιβεβαιωθούν οι υποθέσεις μας για την αλλαγή του σκηνικού στις ομάδες από την επόμενη σεζόν, καθώς εκτός εξαιρετικού απροόπτου αύριο θα ανακοινωθεί από την Yamaha η μεταγραφή του Vinales, με τον Iannone να οδεύει προς αντικατάστασή του στην εργοστασιακή ομάδα της Suzuki.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2025: Όλα έτοιμα για το MOTO SHOW 25-27 στη ΔΕΘ!

Στη Θεσσαλονίκη η καρδιά της μοτοσυκλέτας!
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2025: Όλα έτοιμα για το MOTO SHOW 25-27 στη ΔΕΘ!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

18/4/2025

Γεμάτο και με ελάχιστες απουσίες θα είναι το περίπτερο 13 της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη που θα συγκεντρώσει την προσοχή του μοτοσυκλετιστικού κόσμου αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ!

Φέτος, όπως έχουμε πει, δεν θα γίνει Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Αθήνα από τον σύνδεσμο εισαγωγέων. Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, που είχε όμως και ένα ιδιαίτερα υψηλό κόστος, οδηγούμαστε σε μία παγίωση της διετίας για την μεγαλύτερη Έκθεση Μοτοσυκλέτας στα Βαλκάνια.

Υπό αυτό το πλαίσιο το MOTO SHOW 2025 στη Θεσσαλονίκη δεν εμποδίζει, ούτε αποτρέπει την μεγάλη Έκθεση Μοτοσυκλέτας που έτσι και αλλιώς δεν θα διοργανωνόταν φέτος, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους μοτοσυκλετιστές της Βόρειας Ελλάδας αλλά και τους επισκέπτες, να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα.

Η ομάδα του MOTO που έχει μέλη και από την Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη έως και την Κρήτη, δεν θα λείπει φυσικά από το MOTO SHOW 2025 και θα είμαστε εκεί με το δικό μας περίπτερο όπου θα έχει τα αγαπημένα ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟ, τεύχη και αναμνηστικά, όπως φυσικά και θα είμαστε εκεί για να γνωριστούμε από κοντά.

Πάνω από 6.000 τετραγωνικά θα καταλαμβάνουν τα περίπτερα των αντιπροσωπειών που θα είναι σχεδόν όλες εκεί, με τα νέα μοντέλα, ορισμένα από τα οποία έχουν μόλις έρθει στην Ελλάδα και κάποια από αυτά θα εμφανιστούν στο κοινό σε πανευρωπαϊκή πρωτιά! Χαρακτηριστικό είναι για το Suzuki DRZ για παράδειγμα, που η δημοσιογραφική παρουσίασή του θα γίνει τον Μάϊο αλλά η ελληνική αντιπροσωπεία εξασφάλισε μοτοσυκλέτες από την Ιαπωνία. Όπως αντίστοιχα το Tracer 9 που μόλις ήρθε στην Ελλάδα, πριν από δύο εβδομάδες.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2025: Όλα έτοιμα για το MOTO SHOW 25-27 στη ΔΕΘ!
Στο μεγάλο κεντρικό περίπτερο της ΔΕΘ το MOTO SHOW 2025!

Η διοργανωτές του MOTO SHOW 2025 έχουν την εμπειρία από την προηγούμενη έκθεση μοτοσυκλέτας στην Θεσσαλονίκη και από τα αντίστοιχα MOTO SHOW που έχουν διοργανώσει στην Αθήνα και για μία μακρά περίοδο που δεν γινόταν Έκθεση Μοτοσυκλέτας υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων, ήταν και ο μόνος τρόπος να δει κανείς από κοντά τα νέα μοντέλα, να καθίσει στη σέλα τους και να τα επεξεργαστεί συγκριτικά το ένα, λίγα βήματα από το άλλο.

Το MOTO SHOW 2025 θα έχει και Test Rides επιλεγμένων μοντέλων με πλοηγό και ουραγό.

ΩΡΑΡΙΟ 10:00 – 21:00

Γενική είσοδος 7€

ΑΜΕΑ, ΠΑΙΔΙΑ έως 14 ετών ΔΩΡΕΑΝ

Δείτε τα νέα μοντέλα που θα υπάρχουν σίγουρα στο MOTO SHOW με τον κατάλογο να ανανεώνεται συνεχώς

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2025: Όλα έτοιμα για το MOTO SHOW 25-27 στη ΔΕΘ!