Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε - O Holcombe στη Honda Racing RedMoto World Enduro Team, o Watson στη Beta [VIDEO]

Για πρώτη φορά ο Holcombe στην κατηγορία Ε1, με τη CRF 250RX του Βρετανού να φέρει τον αριθμό “1”
motomag Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε ο Holcombe στη Honda Racing RedMoto World Enduro Team, o Watson στη Beta [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/1/2024

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα... ανταλλαγή θέσεων σημειώθηκε στο EnduroGP, με τους πρωτοκλασάτους αναβάτες Steve Holcombe και Nathan Watson να αλλάζουν εργοστάσια, και με τον πρώτο να υπογράφει συμβόλαιο με τη Honda στη θέση του Watson, και με τον δεύτερο να μετακινείται στη θέση του πρώτου στην Beta.

Από την μία ο πολυπρωταθλητής του EnduroGP Steve Holcombe θα συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα στην Honda RedMoto Racing Enduro Team όπως σας είχαμε ενημερώσει μετά από την αποχώρηση του από την Beta. Ο Βρετανός το 2024 θα τοποθετήσει στη CRF 250RX τον αριθμό “1”, ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην κατηγορία E1.

Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε ο Holcombe στη Honda Racing RedMoto World Enduro Team, o Watson στη Beta [VIDEO]

Από την άλλη την θέση του Holcombe στην Beta θα πάρει ο μέχρι πρότινος αναβάτης της ιταλικής εταιρείας που εκπροσωπεί τη Honda στο EnduroGP, Nathan Watson. O Βρετανός ο οποίος ξεκίνησε το 2016 στο Enduro το 2022 κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στο ISDE 2022 με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ το 2024 στην Beta θα έχει ως teammate τον Brad Freeman.

Bike alert

Ετικέτες

MotoGP - Χάνει τον γύρο στις ΗΠΑ ο Miguel Oliveira

Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του από όσο φαινόταν αρχικά
MotoGP - Fernandez for Oliveira 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

20/3/2025

Ο Miguel Oliveira (Prima Pramac Yamaha) δεν θα λάβει τελικά μέρος στον γύρο που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Austin του Texas.

Ο αναβάτης της Prima Pramac Yamaha έπεσε στο Sprint της Αργεντινής έπειτα από επαφή που είχε με τον Fermin Aldeguer όταν ο αναβάτης της BK8 Gresini Racing αποπειράθηκε να τον προσπεράσει και είχε επαφή μαζί του.

Ευτυχώς ο Oliveira δεν έσπασε κάτι κατά την πτώση, όμως τραυματίστηκε στη σημείο που η κλείδα ενώνει με το στέρνο και δεν έλαβε μέρος στον κυρίως αγώνα που ακολούθησε. Ο Πορτογάλος επέστρεψε στην πατρίδα του όπου πραγματοποίησε περισσότερες εξετάσεις και τα ευρήματα της μαγνητικής έδειξαν ότι η ζημιά που είχε πάθει δεν περιορίστηκε στις κακώσεις στην περιοχή αλλά υπήρξε εξάρθρημα στερνοκλειδικής και ρήξη συνδέσμων στην περιοχή.

Προς το παρόν δεν θα υπάρξει κάποια επέμβαση και ο τραυματισμός του Oliveira θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά που σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατήσει το χέρι του ακίνητο όσο περισσότερο μπορεί με την κατάστασή του να βρίσκεται υπό παρακολούθηση για την επόμενη εβδομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί στις ΗΠΑ και τη θέση του θα πάρει ο Αugusto Fernandez, αναβάτης δοκιμών της Yamaha και παγκόσμιος πρωταθλητής στη Moto2 το 2022. 

Σε σχετική του δήλωση ο Oliveira αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τον χρόνο επιστροφής του στους αγώνες καθώς αυτός εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού του και τον ρυθμό επούλωσης του τραύματος.